Etikai alapelvek,
normák

 • Az informatikai toborzás során részünkre szolgáltatott információkat, mind a jelöltek és ügyfeleink részéről, szigorúan bizalmasan kezeljük és csak a felek jóváhagyásával adjuk tovább.
 • A szabad döntés jogát és hosszútávú eredményes együttműködést szem előtt tartva alapozzuk meg és tartjuk fent a kapcsolatot jelöltjeink és ügyfeleink között.
 • A közvetlen megkeresés és IT fejvadász tevékenység során a legfontosabb szempont a diszkréció. Jelöltjeink elérésénél nagy hangsúlyt fektetünk a jelöltek jelenlegi státuszának megörzésére és tiszteletben tartására.

ADATKEZELÉS,
ADATVÉDELEM

 • Az informatikai toborzás során rendelkezésünkre bocsátott adatok felhasználása

  Az IT fejvadász tevékenység során tárolt adatokat csak a saját, cégbíróságon bejegyzett tevékenységünknek megfelelően használjuk fel. Harmadik fél részére csak az érintett felek jóváhagyásával továbbítjuk, mind emellett ennek tényét tudomására is adjuk az érintett személyeknek megnevezve a harmadik felet.
 • Adatvédelmi irányelvek

  A felvett, tárolt, illetve kezelt adatok jogosulatlan felhasználásának megkadályozása érdekében cégünk megtesz minden technikai, szervezési és szabályozási intézkedést. Az informatikai toborzás során rendelkezésünkre bocsátott adatokat – az érintett jelölt beleegyezését követően – harmadik fél részére továbbítjuk. Adatvédelmi irányelveket tekintve a harmadik felet a fentiekben felsorolt hasonló kötelezettségekre teljesítésére szólítjuk fel.

  Az érintett személy kérésére minden releváns adat tárolását megszüntetjük.

  Amennyiben az adatok kezelésével és felhasználásával kapcsolatban további kérdései merülnének fel, úgy kérjük lépjen kapcsolatba velünk a info@switchit.hu e-mail címen.