No.1

Valóban meg tudjuk
találni Önnek a
legalkalmasabb szakembert?

A válasz „Igen!”, ugyanakkor a keresett pozíció megnevezése és annak pontos leírása nélkül csak nagy vonalakban tudunk erre a kérdésre terjedelmesebb választ adni.

Az informatikai szakemberek bizonyos része könnyen megtalálható különböző hirdetéseken, adatbázisokon keresztül, ugyanakkor kifejezett szakterületeken ahol hiány van az adott munkaerőből, mint például a szoftverfejlesztők (C++, Java, stb.) piacán, más megközelítési stratégiára van szükség.

Egy képzett fejvadász (aki a rendelkezésére álló adatbázisok és hirdetések használata nélkül is képes megtalálni a megfelelő jelöltet, voltaképpen el tudja érni a szakmai piac nagyobb részét) a megbízás tükrében képes előállni különböző stratégiákkal és képes felállítani a megfelelő elérési csatornákat, hogy elérje az adott szakembert.

Tanácsadóink rendelkeznek a fejvadászat megfelelő módszertani hátterével, illetve mély keresési tapasztalattal az informatikai toborzás területén, így sokkal valószínűbb, hogy az Önnél betöltésre váró pozícióra sikerrel tudunk jelölteket prezentálni.

Természetesen mi sem értünk mindenhez egyformán és akadnak olyan informatikai területek, amelyekkel mélyebb ismerkedés lenne szükséges az IT Fejvadász tevékenység megkezdése előtt. Ilyen esetben ezt mindenképpen jelezni fogjuk az Önök részére az ajánlat-adás folyamata során, hogy ezzel Önök is tudjanak kalkulálni, amikor partnert választanak.

A leggyakoribb kereséseink:

  • Szoftverfejlesztők (Java, PHP, .NET, iOS, Android,...)
  • Szoftvertesztelők (manuális és automatizált)
  • Rendszermérnökök, rendszergazdák (Windows, Unix/Linux, Cisco, ...)
  • Adatbázis adminisztrátorok és fejlesztők (Oracle, PL/SQL, ...)
  • IT Projektvezetők
  • IT Vezetők
  • Beágyazott fejlesztők, hardver-fejlesztők
  • Business Analysis
  • Rendszerszervező

No.2

Milyen
feltételekkel
és díjazással
dolgozunk?

Sikerdíj: Sikerdíjunk az informatikai toborzás során a használt módszerek és keresési körülményekhez mérten kerül egyedileg kialakításra. Szolgáltatási díjunk, általánosságban, a közvetített jelölt éves bruttó fizetésének a 16-19%-a. Természetesen egyedi fix sikerdíjazásban megállapodásra is van mód.

Garancia: Az IT Fejvadászat során általunk közvetített jelöltekre 3 hónap garanciát vállalunk. Ha a közvetített munkavállaló
a munkakezdéstől számított 3 hónapon belül beadja felmondását vagy elégedetlenségből fakadóan Önök mondják fel a jelölt munkaszerződését, úgy a következő szakembert díjementesen közvetítjük az Önök részére.

A garanciavállalás feltételeinek módosítására, az Ön igényeihez mérten, egyedileg több ponton is lehetőség van.

A 3-nál több hónapos garanciavállalási igény esetén kérjük személyesen is vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a hosszabb garanciavállalást egyedileg több féle variációban is biztosítani tudjuk.

Módszer: Specifikusan ezen a területen az adatbázisok, a hirdetések, és a direkt-keresés (IT Fejvadászat) triumvirátusát használjuk
a potenciális szakemberek felkutatására.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a közös egymüttműködés és szeretné igénybevenni informatikai toborzás szolgáltatásunkat, úgy
a részletek megbeszélése és a személyreszabott ajánlat érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Garantált az egy munkanapos válaszadási idő!

Ajánlatkérés